Brunchen of dineren op de Maas.

Onze kapitein heeft met zijn schip MPS Brandaris de wereldzeeën bevaren. Hij bezocht vele landen en steden over de hele aardbol. De lekkernijen die werden geserveerd kon hij niet weerstaan, de heerlijke pasta’s in Italië, de zoet zure gerechten in het verre Oosten maar ook de malse spareribs en sappige gegrilde hamburgers in Amerika.

De kapitein heeft opdracht gegeven aan zijn kok om vanuit al deze windstreken ‘’alleen maar leckers’’ mee te nemen en alleen deze gerechten nog maar te bereiden aan boord van de Brandaris. Hij besloot om deze gerechten te delen. Volgeladen met de lekkerste ingrediënten en recepturen is het schip terug gevaren naar Rotterdam waar het voortaan bekent stond als ‘’de Leckers Boot’’.

Kom genieten van de heerlijkheden van dit werelds buffet met alleen maar leckers!

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks

De Beren Boot gaat verder met alleen maar Leckers!

Met trots delen wij mede dat wij per 1 april 2023 verder gaan varen onder de naam ‘’de Leckers Boot’’. De Leckers Boot neemt jou mee op een 2,5 uur durende havenrondvaart langs de skyline van Rotterdam. Tijdens de vaart wordt een brunch- of dinerbuffet geserveerd met gerechten van over de hele wereld.

De afvaartijden, prijzen en ligplaats blijven gewoon hetzelfde als voorheen en er is nog steeds een buffet waarvan je onbeperkt kan genieten.

Toch nog vragen? Neem dan contact op via leckers@partyservice.nl of 010 – 436 1911. Wij helpen je graag verder.

Hopelijk tot snel!