Restaurant De Beren Boot vaart door als de Leckers Boot

Voorheen voeren we als de Beren Boot, van de Bekende Beren Restaurants, nu varen we gezellig en smakelijk door als de Leckers Boot, met Leckers op de Maas. Wij serveren verschillende heerlijke gerechten tijdens lunch, brunch borrel of diner.  ‘S avond is het uitzicht sfeervol met een verlichte Rotterdamse skyline en havens  De koks serveren de gerechten vanaf het buffet, laat u culinair verrassen.

Vaar mee met onze rondvaart over de Maas, de Rotterdamse Haven en langs de Skyline van Rotterdam, Bewonder de Erasmusbrug, Willemsbrug en de zeeschepen en cruise schepen die aan de Kop van Zuid liggen, geniet van het buffet in ons gezellige varende restaurant Leckers op de Maas! Varen, heerlijk eten en genieten van het uitzicht. Het ideale personeelsuitje of lekker eten met vrienden, familie of je gezin. Stap samen aan boord en geniet met volle teugen van de heerlijke gerechten en het uitzicht. Stap aan boord en geniet van de voormalige Beren Boot, nu een unieke culinaire bestemming met wereldse buffetten en adembenemende uitzichten.

Of je nu komt voor een gezellig of romantisch diner voor twee, of met een groep of familie, vrienden of een zakenlunch ons varende restaurant biedt de juiste invulling.  Het arrangement is ook af te huren, zodat u het schip voor uzelf heeft. 

Onze rondvaart duurt 2.5 uur over de Maas, geniet aan boord van De Leckers Boot tijdens deze city cruise waarbij de Rotterdamse Skyline met haar havens niet te missen zijn. Een brunch, diner buffet tijdens de reguliere vaarten, maar bij afhuur kiest u de gewenste culinaire invulling. Wij werken altijd met seizoensgebonden gerechten. Reserveer vandaag nog je plek aan boord van ons varende restaurant of maak een reservering voor je groep. ( kan ook exclusief) en maak van je lunch-Brunch-borrel of diner een onvergetelijk avontuur op de prachtige Maas!”

Gelegen aan de Parkhaven te Rotterdam, met uitzicht op de Euromast ligt ons varend restaurant Leckers aan boord van partyschip De Brandaris. Afhankelijk van het weer, de getijden en de bezienswaardigheden in de haven van Rotterdam, kiest de kapitein een passende route waardoor iedere vaart een unieke beleving is!

Bekijk onze actuele afvaartijden en tarieven op de homepage of klik op reserveren rechts onderin.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks