Adres en contact

Welkom bij Varend Restaurant Leckers op de Maas – dé culinaire belevenis op de Rotterdamse wateren! We waarderen uw interesse in ons unieke drijvende restaurant en staan klaar om uw vragen te beantwoorden, reserveringen te regelen en ervoor te zorgen dat uw ervaring aan boord van de Leckers onvergetelijk wordt. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:

Heeft u een vraag over ons aanbod of wilt u reserveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@leckers.nl. Uiteraard kunt u ook een reactie achterlaten via ons ons contactformulier. Wij streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar ons servicecentrum op 010-4361911 (maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17 uur). Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Bezoekadres (let op; alleen geopend bij afvaarten):
Leckers op de Maas
Parkhaven 15
3016 GM Rotterdam
Let op; zie onze FAQ inzake parkeermogelijkheden.

Openingstijden: We varen uit volgens een vast schema, maar deze kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en speciale gelegenheden. Voor de meest actuele informatie over onze openingstijden raden we aan onze website te raadplegen of rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Meer aanbod:  Leckers op de Maas is onderdeel van Partyservice Nederland, wij bieden dan ook complete dinnershows (www.theaterophetwater.nl) en diverse dagtochten en brunch- dinnercruises (www.rederijfortuna.nl) aan op onze overige partyschepen (www.partyschepen.org). Kijk op de verschillende websites voor de data met afvaarlocaties- en tijden.

Volg Ons: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe producten en speciale aanbiedingen door ons te volgen op sociale media of je aan te melden voor onze nieuwsbrief middels de footer van onze website. Wij streven ernaar om uw vragen en opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden. Bedankt voor uw interesse in Leckers!

Kvk nr. 582.78249
BTW nr. NL 852.9610.91.B01

    © 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks