Het leckerste cadeau voor iedereen!

Geef Leckers cadeau! Met deze cadeaukaart bezorg je iemand een fantastische ervaring op de Leckers Boot.

Ontdek de ultieme smaakbeleving met de Leckers op de Maas cadeaubon! Trakteer jezelf of verras een geliefde met een onvergetelijke culinaire ervaring aan de schilderachtige oevers van de Maas. Met deze exclusieve cadeaubon geef je niet alleen een smaakvol geschenk, maar ook een moment van pure verwennerij.

Stap binnen in de wereld van Leckers op de Maas, waar gastronomie en ambiance samenkomen voor een buitengewone ervaring. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een gezellige lunch met vrienden of een feestelijke gelegenheid, onze cadeaubon opent de deur naar genot in al zijn facetten.

Laat je zintuigen verwennen door de culinaire hoogstandjes van onze getalenteerde chef-koks, die met passie en creativiteit de meest verfijnde gerechten bereiden. Geniet van een harmonieus samenspel van smaken, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de seizoenen weerspiegelen. Onze menu’s zijn een feest voor fijnproevers en een ode aan de lokale culinaire tradities.

De cadeaubon van Leckers op de Maas biedt flexibiliteit en keuze. Van een uitgebreid diner tot een gezellige brunch, de ontvanger kan zelf zijn culinaire avontuur kiezen. Bovendien is onze locatie aan de Maas een lust voor het oog, waardoor elke maaltijd een visueel en gastronomisch hoogtepunt wordt.

Geef de gift van smaak en sfeer met de Leckers op de Maas cadeaubon. Een cadeau dat herinneringen creëert en de liefde voor lekker eten viert. Bestel nu en maak van elke gelegenheid een bijzondere belevenis. Proef de passie, voel de ambiance, en geniet van een onvergetelijk culinair avontuur aan de Maas. Leckers op de Maas, waar elke hap een verrukking is en elke slok een toast op genot!

De cadeaukaarten zijn af te halen bij de Leckers Boot aan de Parkhaven te Rotterdam (gelieve vooraf te bellen i.v.m. afvaartijden) en kunnen ook per post of mail verstuurd worden. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij deze per post naar je op. Vraag jouw cadeaukaart aan via info@leckers.nl of neem telefonisch contact op met 010-43 61 911.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks