Brunchen of dineren; ontdek de smaakrevolutie bij Leckers op de Maas!

Onze kapitein heeft samen met zijn bemanning met zijn schip MPS Brandaris jarenlang alle wereldzeeën bevaren. Hij bezocht vele landen en steden over de hele wereld. De lekkernijen die daar werden geserveerd kon hij niet weerstaan, de heerlijke pasta’s in Italië, de zoet zure gerechten in het verre Oosten maar ook de malse spareribs en sappige gegrilde hamburgers in Amerika. 

De kapitein heeft dan ook opdracht gegeven aan zijn kok om vanuit al deze windstreken ‘’alleen maar leckers’’ mee te nemen en deze gerechten te bereiden aan boord van de Brandaris om deze te delen met het grote publiek. Volgeladen met de lekkerste ingrediënten en recepturen is het schip teruggevaren naar Rotterdam waar het voortaan bekend stond als ‘’de Leckers Boot.’’

Verfijnde Smaakcombinaties

Bij Leckers op de Maas draait alles om smaak. Onze getalenteerde chefs combineren hoogwaardige ingrediënten tot meesterlijke gerechten die zorgen voor een smaakexplosie in elke hap. Van verfijnde visgerechten tot sappige vleesgerechten en verrassende vegetarische opties, ons menu is een ode aan culinaire diversiteit.

Uitzicht op de Maas, Sfeer en Stijl

Bij Leckers op de Maas gaat culinair genieten hand in hand met een adembenemend uitzicht op de Maas. Ons stijlvolle restaurant biedt een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor een intiem diner, een gezellige borrel of een speciale gelegenheid. Laat je verwennen in een ambiance die net zo indrukwekkend is als onze gerechten.

 

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks