Duik in de heerlijke wereld van ons familierestaurant Leckers! Hier wacht je niet alleen verrukkelijk eten op je, maar ook een geweldige rondvaart op de Maas. Omringd door gezelligheid en de pracht van de rivier, nodigt Leckers families en vrienden uit om samen te komen en te genieten van heerlijk eten. Een mix van lekker eten en een onvergetelijke rondvaart, dat is Leckers in een notendop!”

Ik wil reserveren bij familierestaurant Leckers!

Dineren bij familierestaurant Leckers

Bij familierestaurant Leckers streven we ernaar om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren, zodat families zich comfortabel voelen terwijl ze samen dineren. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat zowel volwassenen als kinderen een geweldige ervaring hebben. Bij ons familierestaurant wordt een divers menu aangeboden met onder andere soep, burgers, salades, hot wings, kipschnitzels, desserts en nog veel meer!

Ik wil samen met het gezin naar familierestaurant Leckers!

Rondvaart bij familierestaurant Leckers

Bij familierestaurant Leckers op de Maas maak je een uitgebreide rondvaart van 2,5 uur, vertrekkend vanuit Parkhaven. De tocht biedt een prachtig uitzicht op de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Gedurende de vaart geniet je van culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes, geserveerd in een comfortabele setting aan boord. Deze ervaring is perfect om samen met familie te ontspannen en te genieten van de betoverende omgeving langs de Maas.

Ik wil langs de skyline varen met familierestaurant Leckers!

Feest vieren bij familierestaurant Leckers

Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid, Leckers is het ideale familierestaurant om deze momenten te vieren. Neem gerust contact met ons op om jouw speciale gelegenheid te bespreken en samen een plan te maken voor een buitengewone ervaring bij Leckers. We staan klaar om van jouw viering een waar feest te maken.

Telefoon: 010-43 61 911
E-mail: info@leckers.nl

Openingstijden:

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donder gesloten
Vrijdag 18:30-21:00
Zaterdag 16:00-18:30 en 19:00-21:30
Zondag 17:00-19:30
Iedere 2e zondag van de maand 12:00-14:30

Ik wil feest vieren bij familierestaurant Leckers!

FAQ

Waar kan ik reserveren bij familierestaurant Leckers?

Wanneer en waar is familierestaurant Leckers bereikbaar?

Waar kan ik mijn auto parkeren bij familierestaurant Leckers?

Welke cadeaukaarten worden er geaccepteerd bij familierestaurant Leckers?

Is familierestaurant Leckers bereikbaar met het openbaar vervoer?

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks