Stap aan boord van een onvergetelijke kerstcruise en maak je feestdagen extra speciaal met een betoverende ervaring op het water. Een kerstcruise is dé perfecte gelegenheid om te genieten van de feestelijke sfeer terwijl je vaart langs prachtige uitzichten.

Een kerstcruise biedt een unieke combinatie van genieten, ontspanning en verwennerij. Ontdek de magische ambiance van de feestdagen terwijl je dineert met een uitgebreid dinerbuffet of brunchbuffet, omringd door een adembenemend landschap.

Boek nu de kerstcruise!

Programma van de kerstcruise

Het programma van een kerstcruise is zorgvuldig samengesteld om jouw feestdagen speciaal te maken. Geniet van live entertainment, bewonder de schitterende uitzichten op Rotterdam en maak onvergetelijke herinneringen met vrienden en familie tijdens deze unieke ervaring. 

Het kerstmenu op de kerstcruise belooft een culinair avontuur. Verwen jezelf met heerlijke gerechten van het brunchbuffet of dinerbuffet, speciaal bereid om de smaakpapillen te prikkelen terwijl je geniet van de kerstsfeer op het water.

Boek de kerstcruise

Tarieven en reserveringen van de kerstcruise

De tarieven voor een kerstcruise variëren afhankelijk van het gekozen arrangement en de leeftijdscategorie. Reserveer vroegtijdig om teleurstelling te voorkomen en verzeker jezelf van een plekje op deze magische cruise tijdens de feestdagen.

Een onvergetelijke kerstcruise biedt een unieke gelegenheid om de feestdagen op een bijzondere manier te vieren. Creëer blijvende herinneringen, geniet van heerlijk eten en deel deze speciale ervaring met je dierbaren.

Boek de kerstcruise

Boek nu en stap aan boord van de kerstcruise

Klaar om je feestdagen extra speciaal te maken? Boek nu jouw plekje op de kerstcruise en maak je klaar voor een betoverende reis vol festiviteiten, culinair genot en onvergetelijke momenten op het water.

Het programma van de kerstcruise:

Weosndag 25 december:

Donderdag 26 december:

Tarieven kerstcruise brunchvaart 

Tarieven dinervaart 

 

Dit arrangement is inclusief.

Boek de kerstcruise!

FAQ

Wat is een kerstcruise en wat kan ik ervan verwachten?

Welke activiteiten zijn er tijdens de kerstcruise?

Zijn er speciale arrangementen beschikbaar voor gezinnen of groepen?

Moet ik van tevoren reserveren voor een kerstcruise?

Zijn er speciale dieetopties beschikbaar tijdens de kerstcruise?

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks